top of page

Funkisflaggan PRECIOUS Ambassadör

Funkisflaggan PRECIOUS är mer en bara en flagga; den representerar en känsla, en rörelse och en gemenskap. Det är en manifestation av vårt åtagande att skapa en värld där alla är inkluderade och respekterade, oavsett bakgrund, förmåga eller identitet.

Våra ambassadörer är hjärtat och själen i Funkisflaggan PRECIOUS-rörelsen. De är passionerade, engagerade och dedikerade till att sprida budskapet om inkludering och stolthet över hela världen. Och vi är så stola över att ha DHR Malmö som en an av våra ambassadörer!

Om DHR Malmö

DHR Malmö, förkortning för Delaktighet, Handlingskraft och Rörelsefrihet, är en förening som arbetar för och med personer med nedsatt rörelseförmåga. Deras uppdrag sträcker sig bortom att bara erbjuda stöd; de strävar efter att skapa ett samhälle där alla känner sig välkomna och inkluderade. Deras vision är att forma ett universellt utformat samhälle - en plats präglad av jämlikhet och jämställdhet där varje individ betraktas som en tillgång snarare än en begränsning. De tror på en värld där människor inte definieras av sina begränsningar, utan av sina möjligheter. Hos DHR Malmö är alla röster viktiga och alla perspektiv betydelsefulla när de strävar mot en gemensam framtid av delaktighet och frihet.

Bli en ambassadör

 

​Intresserad av att bli en del av Funkisflaggan PRECIOUS-rörelsen? Ansök om att bli ambassadör genom att mejla jeanette@jktillit.se och delta i kampen för en mer inkluderande och respektfull värld. Tillsammans kan vi göra skillnad!

DHR logga.jpg
bottom of page