top of page

Ingenting är omöjligt tills motsatsen är bevisad

Längd: 1,5 timmar

Målgrupp: Funktionsrättsorganisationer, kommuner, LSS personal,

Studieförbund, privatpersoner

För mig har det alltid varit viktigt att sprida kunskap utifrån egna erfarenheter.

Mina föreläsningar grundar sig just i personliga erfarenheter som kan liknas vid en stor förändringsresa och då i privatlivet. Jag har en nu vuxen son med IF, intellektuell funktionsnedsättning. Jag berättar om hur jag fått ta ställning till att hantera motstridande känslor som ibland ställt livet upp och ned, något som fick mig att vara arg, i detta samtidigt blanda kärlek med förbjudna tankar ...

 

Jag berättar om transformation, hur steg kan och måste tas framåt och uppåt, just kunna gå från förtvivlan och motstånd till acceptans och utveckling.

 

Alla har vi olika förutsättningar och funktioner, det vill säga olika funktionsuppsättningar, en del stärker oss och de klarar vi själv och en del behöver vi mer eller mindre stöd med. Att tänka nytt är befriande.

 

Mina föreläsningar vill sprida och inspirera att allt är möjligt tills motsatsen är bevisad. Vad som behövs är rätt stöd och förståelse. Jag inkluderar föreläsningarnas deltagare, ger dem insikt i att kärlek, glädje kan transformera förbjudna känslor till att tänka nytt, sätta nya mål.

skogsstig.jpg
bottom of page